vakantie zeilschepen
           

welkom

zeilzwerftocht

groepsreizen

catering

duiken / vissen

prijzen

vaargebied

fotoboek

contact

links

 

Zeilzwerftocht


Zeilzwerftochten: een actieve vakantie en ontdek de mooie plaatsen van de zeeuwse en zuidhollandse Delta.

Individueel, als gezin of in groepsverband opstappen en deelnemen aan een midweek of weekend zeilen in 2018 op een traditioneel zeilschip. Ook zijn er speciale singles weken. Zeilervaring is niet nodig. De ervaren bemanning maakt u graag wegwijs aan boord. Het zeilen van plaats naar plaats in Zeeland / Zuid Holland is de rode draad. Onderweg genieten van rust, ruimte en zilte zaligheden. Zeehonden kijken, oesters rapen, mosselen plukken: echt waar!

Klik hier voor beschikbaarheid. En voor tips klik hier.
Een midweek kost 345,-- p.p.

maaltijd

De zeiltochten zijn op basis van volpension (inclusief ontbijt, lunch en diner, koffie en thee). Frisdrank, sapjes, wijn en bier zijn verkrijgbaar tegen de schappelijke prijs van 1,50 p.st.. Drankjes moeten zelf worden geturfd en aan het einde van de reis worden afgerekend.
 

We eten en we koken samen. Iedereen moet zijn steentje bijdragen! Denk aan maaltijden als captainsdinner, pasta- of rijstgerechten, barbecue of mexicaanse wraps. Of natuurlijk zelf geraapte oesters of mosselen. Iedere dag beslissen we met de groep wat we gaan eten. We kunnen rekening houden met voedsel allergieen of vegetarisch eten (graag opgeven bij reserveren).


stapelbedovernachtenU slaapt in een open slaapruim met stapelbedden. De bedden zijn voorzien van een matras en hoofdkussen. Een kussensloop en slaapzak of dekbed en hoeslaken dient u zelf mee te nemen.

Aan boord zijn 2 toiletten en een douchecabine. De toiletten kunnen tijdens het varen worden gebruikt. Wanneer het schip echter in de haven ligt, wordt in verband met het milieu en vanwege praktische redenen gebruik gemaakt van de douches en toiletten in de haven

 

 

              Aanbieding:  
             
Indien u de
              zeilzwerftocht
              met 2 personen
              boekt krijgt u
             10%
korting.
             3 personen 15%
             En 4 personen
             20% korting!
 

            Op onze facebook-
            pagina
zie u de
            reacties van onze
            gasten. Wilt U zelf
            de ervaring van het
            zeilen met ons niet
            missen?
            Boek dan snel een
            zeiltocht met ons.